UrbanX

Retur GRATUIT daca nu sunteti MULTUMIT! Detalii...

Mister Tee

Refuza sa te pierzi in multime! Fa tu regulile jocului! Cele mai cool modele de hanorace rap sau tricouri cu mesaje pentru barbati, pe urbanx le gasesti pe toate!

MISTER TEE este un brand de haine hip-hop care se concentreaza pe realizarea de imbracaminte care incorporeaza cele mai noi trenduri, imprimeuri speciale, designuri contemporane si unice, toate la o calitate foarte buna si preturi rezonabile. Produsele lor incanta mereu cumparatorii, fiind modele deosebite pe care nu le mai intalnesti la alte branduri, si care te vor ajuta sa iesi din anonimat.


Inspirandu-se din cultura hip-hop, MISTER TEE a creat haine si accesorii care mereu atrag atentia celor din jur si a reusit sa devina mai mult decat un simplu brand, a devenit un stil de viata. Stilul lor progresiv se regaseste in numeroase modele de tricouri, hanorace si sepci, toate cu un design aparte, care imbina trendurile actuale.Gandit pentru cunoscatorii adevarati ai curentului hip-hop si pentru consumatorii bine familiarizati cu tendintele modei urbane, MISTER TEE a trecut granitele si a devenit un brand global.UrbanX Copyright © UrbanX 2018. Proiect realizat de Agentia de Publicitate Acid Love.